{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
Η PREMIUM
ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ
& VILLA
OWNERS
18>21
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2022
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ
ΣΤΑ WORKSHOPS
ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR
Η ΕΚΘΕΣΗ

Το Concept του 100% Hotel Show

Παρουσίαση του concept της πιο exclusive Ξενοδοχειακής Έκθεσης στην Ελλάδα, 100% Hotel Show

cf136677a3f16f077eb44369f993b3b4.jpg

Το 100% Hotel Show αποτελεί το premium εκθεσιακό γεγονός για Ξενοδόχους, Villa Owners, Επαγγελματίες Τουρισμού, αλλά και Αρχιτέκτονες και Designers που αναλαμβάνουν Ξενοδοχειακά Projects.

 Exhibitors Profile

 • Architecture & Development
 • Build & Renovation Solutions (Materials-Services)
 • Interior & Exterior Design
 • Furniture – Textiles - Housekeeping
 • Hotel Decoration
 • Hotel Services & Technology
 • Digital & Sales
 • Wellness & Operation
 • Food & Serve

 Ο Τρόπος Επιλογής των Εκθετών

Το 100% Hotel Show, είναι αδιαμφισβήτητα η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους, Villa Owners, Αρχιτέκτονες κλπ., και το τελικό μίγμα των Εκθετών της πρόκειται να ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό το χαρακτηριστικό. Αυτό σημαίνει πως ο κάθε εκθέτης θα ανταποκρίνεται επαρκώς σε κριτήρια όπως η ποιότητα, η αυθεντικότητα των προϊόντων, η καινοτομία και η υψηλή αισθητική.

Με στόχο την αναβάθμιση της συνολικής εκθεσιακής εμπειρίας, αλλά και τη στόχευση στην αποδοτικότερη συμμετοχή των εταιρειών, το 100% Hotel Show, εφαρμόζει ένα σύστημα έρευνας, αξιολόγησης αλλά και οργάνωσης της συμμετοχής για τις ενδιαφερόμενες εταιρείες.

Στο πλαίσιο αυτό, το ειδικό Τμήμα Εκθετών:

Επιλέγει νέα προϊόντα και υπηρεσίες με υψηλή προοπτική, από εταιρείες που έχουν ήδη συμμετάσχει στην Έκθεση, ενώ κάνει έρευνα εντοπίζοντας νέες εταιρείες με Ξενοδοχειακές Λύσεις.

 1. Ετοιμάζει Brief Προτάσεων σε σχέση με το concept συμμετοχής της κάθε εταιρείας, σύμφωνα πάντα και με τις επιθυμίες των Ξενοδόχων.
 2. Αξιολογεί τα προσχέδια των περιπτέρων, δίνοντας συμβουλές που θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα συμμετοχής.
 3. Στήνει ένα εξατομικευμένο πλάνο επικοινωνίας για την κάθε εταιρεία, με στόχο να ενημερώσει το κοινό της Έκθεσης για τη συμμετοχή της σε αυτή.

Στόχος είναι, το 100% Hotel Show, να αποτελέσει το απόλυτο σημείο αναφοράς νέων ιδεών για την Ξενοδοχειακή Αγορά, αλλά και ενισχυθούν οι άμεσες εμπορικές προοπτικές των εκθετών.

  Visitors Profile

 • Ξενοδόχοι
 • Villa Owners
 • Αρχιτέκτονες
 • Διακοσμητές
 • Κατασκευαστικές Εταιρείες
 • Tour Operators/ Travel Agents
 • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
 • Επενδυτές
 • Νέοι Επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού κλάδου
 • Επαγγελματίες Γενικής Ειδικότητας
 • Suppliers
 • Σπουδαστές

Hotelier Workshops 

Τα Hotelier Workshops του 100% Hotel Show αποτελούν το κορυφαίο event της διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες υψηλής ποιότητας, οι οποίοι λαμβάνουν συμβουλές και τεχνογνωσία από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου. Οι ομιλητές των Hotelier Workshops προέρχονται από γνωστές εταιρείες, και βασικός τους στόχος είναι να μεταδώσουν γνώση και συμβουλές, αυξάνοντας την επιρροή του Event.

Τα Hotelier Workshops παρουσιάζουν advanced θεματολογία, που εξασφαλίζει ουσιαστική τεχνογνωσία στους επισκέπτες που τα παρακολουθούν. Για τις ανάγκες των workshops στήνεται μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με κέντρο αναφοράς το σύγχρονο και επιβλητικό Workshop Stage, όπου γίνονται οι σχετικές παρουσιάσεις και ομιλίες.

10η Διοργάνωση

Έχοντας συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 163.000 επισκέπτες στις προηγούμενες 9 διοργανώσεις του, το 100% Hotel Show, γιορτάζει τη 10η του διοργάνωση, όχι απλά με μια επετειακή έκδοση, αλλά παρουσιάζοντας ένα νέο πρωτότυπο εκθεσιακό μοντέλο, που εκτός από την ενημέρωση θα έχει ως στόχο και τη βιωματική εμπειρία του επισκέπτη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν- γεγονός που έρχεται να εξελίξει την ξενοδοχειακή εκθεσιακή εμπειρία,  ώστε να επαναπροσδιορίσει τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ εταιρειών και ξενοδόχων.

Τα Highlights του 100% Hotel Show 2022

Architect Zone: Οι Αρχιτέκτονες γίνονται βασικό κομμάτι της Έκθεσης, συμμετέχοντας ως εκθέτες με ειδικά σχεδιασμένα formats περιπτέρων αλλά και πραγματικές προτάσεις ξενοδοχειακών χώρων.

Cutting Edge Materials: Στήνονται ειδικά sections σε όλη την Έκθεση, με καινοτόμα υλικά και προϊόντα που αφορούν την κατασκευή αλλά και το design των ξενοδοχείων.

Installations: Οι εταιρείες συμμετέχουν πλέον και με ειδικές κατασκευές, που αναδεικνύουν τις λύσεις τους με έναν πιο πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο.

 Art & Design Gallery: Διαμορφώνεται μια νέα αίθουσα που παρουσιάζει με ειδικό curation προτάσεις Art & Design για Ξενοδοχεία, για ενίσχυση της εμπειρίας, αλλά και της συνολικής εικόνας, πολυτελών καταλυμάτων και βιλών.

100% Proposals: Για πρώτη φορά η Έκθεση κάνει ειδική έρευνα ανακάλυψης νέων εταιρειών και λύσεων που αφορούν την κατασκευή και την ανάπτυξη ξενοδοχείων και τις παρουσιάζει με ιδιαίτερους τρόπους.

Η Νέα Λογική της Έκθεσης

Ανασχεδιασμένη Δομή: Η ανασχεδιασμένη δομή της Έκθεσης δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με πολλά ανοιχτά περίπτερα (τρίφατσα και νησίδες), συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου συνολικού αποτελέσματος, που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Όλοι οι διάδρομοι μεγαλώνουν σε πλάτος, ενώ οι κεντρικοί από τρεις, γίνονται δύο, αφήνοντας μεγαλύτερο χώρο στα περίπτερα για να στήσουν ακόμα πιο εντυπωσιακά concepts. Παράλληλα,  με τη νέα αυτή διάταξη, εξασφαλίζεται το ότι όλοι οι επισκέπτες θα δουν όλους τους εκθέτες, ενώ στην κάθε ενότητα φιλοξενούνται ειδικές ζώνες με νέο εκθεσιακό σχεδιασμό, για την ευκολότερη συμμετοχή μικρών, αλλά conceptual περιπτέρων. Επιπρόσθετα, η κάθε ενότητα μετατρέπεται σε ένα πραγματικό εργαστήριο δοκιμής ιδεών και λύσεων, δίνοντας τη δυνατότητα τόσο σε νέους επενδυτές της ξενοδοχειακής αγοράς και αρχιτέκτονες, όσο και σε ενεργούς ξενοδόχους, να δουν και να δοκιμάσουν στην πράξη τις νέες προτάσεις που μπορούν άμεσα να εφαρμοστούν στα έργα τους και να οδηγηθούν σε εποικοδομητικές συνεργασίες.

Το Καινούργιο Event Space: Με τα 100% Hotel Design Awards αλλά και τα 100% Hotel Workshops να αποτελούν βασικό πυλώνα της διοργάνωσης, η ειδική Αίθουσα Εκδηλώσεων μεταφέρεται στο τελευταίο τμήμα της Έκθεσης, φιλοξενώντας τόσο την Τελετή Απονομής των βραβείων, όσο και τη νέα μορφή των Workshops, που λαμβάνουν τη μορφή ημερίδας αφιερωμένης σε ειδικές θεματικές της ξενοδοχειακής αγοράς. Εκτός από το stage αλλά και την περιοχή των καθήμενων, ο νέος χώρος διαμορφώνεται έτσι ώστε να φιλοξενεί και παράλληλα events στο τέλος της κάθε ημέρας, με στόχο την ενίσχυση του networking.

Βιωματική Εμπειρία: Καθώς η digital ενημέρωση έχει καλύψει ένα σημαντικό μέρος των αναγκών πληροφόρησης των Επαγγελματιών Τουρισμού, το 100% Hotel Show, εστιάζει πλέον στη δημιουργία μιας βιωματικής εκθεσιακής εμπειρίας. Μέσω ειδικά μελετημένων formats συμμετοχής, επιτρέπει στις εταιρείες όχι απλά να ενημερώσουν για προϊόντα και λύσεις που διαθέτουν, αλλά και να τα παρουσιάσουν με έναν πιο πρακτικό και δημιουργικό τρόπο, πετυχαίνοντας μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με το ξενοδοχειακό κοινό της έκθεσης.

Ανάδειξη Νέων Προτάσεων: Βάζοντας στο επίκεντρό της την ανάδειξη νέων εταιρειών αλλά και λύσεων, η Έκθεση στοχεύει στη δυναμική προώθηση νέων προτάσεων, που θα δώσουν εναλλακτικές λύσεις σε Ξενοδόχους αλλά και Αρχιτέκτονες. Παράλληλα, συντελεί στη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών τους, με στόχο την εξέλιξη του ξενοδοχειακού τους προϊόντος, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση σε σχέση με τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση.

Διεύρυνση Κοινού της ‘Εκθεσης: Με την Έκθεση να έχει αποκτήσει σταθερή σχέση με το Premium κομμάτι της Ξενοδοχειακής αγοράς, παρουσιάζεται για ακόμη μία χρονιά μια σειρά από πλούσιες Παράλληλες Δράσεις. Στόχο  έχουν την ενίσχυση της επισκεψιμότητας από δυναμικά κοινά όπως είναι οι Αρχιτέκτονες και οι νέοι επενδυτές μικρής και μεγάλης κλίμακας, αλλά και την προσέλκυση περισσότερων ξενοδοχειακών στελεχών που σε πολλές περιπτώσεις είναι αυτοί που καθορίζουν τις αγοραστικές δραστηριότητες.

 

Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας το διάστημα 18-21 Νοεμβρίου 2022.


CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media