Εκπλήξεις επιφυλάσσει για τους θεατές η εκπομπή 100% Tourism Destinations της Πέμπτης 10 Ιουνίου, καθώς, εκτός από την ανάδειξη θεμάτων που αφορούν Τουριστικούς Προορισμούς, θα “εγκαινιάσει” ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον καινούριο session, με το βλέμμα στραμμένο σε νέα, υπό διαμόρφωση trends του κλάδου.
Το πρώτο μέρος της εκπομπής θα εστιάσει σε έναν από τους πιο hot Τουριστικούς Προορισμούς της χώρας, αναλύοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής, ενώ το δεύτερο μέρος θα συστήσει στο κοινό το νέο σκέλος της εκπομπής, που θα συνδέσει τον Τουρισμό με τη Γαστρονομία και την Εξωστρέφεια.
Δείτε πιο αναλυτικά:
1. Το προϊόν “ΚΡΗΤΗ” | 2. “Η διασύνδεση Γαστρονομίας & Τουρισμού: Νέα σειρά”
16.00 Έναρξη: Δημήτρης Αντωνάκος (Demand Fairs & Media) & Δημήτρης Βασιλείου (Flatod-19)
16.05 Η Κρήτη της Νέας Εποχής - του Τουρισμού, της Αειφορίας, της Γαστρονομίας:
Κυριάκος Γ. Κώτσογλου - Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Περιφ. Κρήτης
16.30 H ανάγκη αξιοποίησης και εξωστρέφειας της Ελληνικής Κουζίνας, Διατροφής & Παραγωγής μέσω της διασύνδεσής τους:
Άρτεμις Diane Μπεμπλιδάκη - Ex. Chef Minos Hotel, Bluegr Group, Μέλος WACS (World Association of Chef’s Societies), Μέλος ICU (International Culinary Union)
Γιώργος Μουδάτσος - Operations Manager, Minos Palace, BlueGR Hotels
Χαρ. Δημοσθενόπουλος - Κλινικός Διαιτολόγος, Προϊστάμενος Διαιτολογικού ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ, Μέλος ΔΣ Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας
Γεωργία Κουτσούκου - Chef, Food Creator
Σπύρος Βουλισμάς - Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, Executive Chef στη Voulgaris Hospitality Group
Άρια Βασιλάκη - Υπεύθυνη Πωλήσεων, Βότανα “Nature’s Gold”
Γιώργος Ματσίγκος, Γεν. Δ/ντής Ομίλου Atrium Hotels, Πρόεδρος Συλλ. Δ/ντών Ξενοδοχείων Ρόδου, Αντ/δρος Πανελλήνιας Ομοσπ. Δ/ντών Ξενοδοχείων
Παρακολουθήστε το “100% Tourism Destinations” αυτής της εβδομάδας:
Στο www.hotelshow.gr,
Στο youtube κανάλι του 100% Ηotel Show,
Στη σελίδα του 100% Hotel Show (αλλά και του Flatod-19) στο facebook.