{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
Η PREMIUM
ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ
& VILLA
OWNERS
18>21
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2022
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ
ΣΤΑ WORKSHOPS
ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Το 100% Hotel Show υποστηρίζει το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού στη Ρόδο   |  Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού

Το 100% Hotel Show υποστηρίζει το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού στη Ρόδο

Το 100% Hotel Show είναι υποστηρικτής του 3ου Συνεδρίου Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 20 και 21 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

Οι προβολείς στις 20 και 21 Οκτωβρίου στρέφονται στη Ρόδο, όπου στο πλαίσιο του 3ο Συνεδρίου Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα βρεθούν οι σταρ της διεθνούς αρχιτεκτονικής, του hoteling και του real estate. Η ημερομηνία για το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού στη Ρόδο πλησιάζει. Φέτος, η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Rodos Palace στις 20 και 21 Οκτωβρίου, από την εταιρεία παραγωγής Design Ambassador και την πλατφόρμα ARCHISEARCH.gr, υπόσχεται να είναι πολύ διαφορετική και με άρωμα Λονδίνου.

Το Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού στη Ρόδο αποτελεί θεσμό που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, την ηλεκτρονική πλατφόρμα Αρχιτεκτονικής Archisearch, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, τον Δήμο Ρόδου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, τον ΠΡΟΤΟΥΡ και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διεξάγεται με την επιμέλεια της εταιρείας παραγωγής Design Ambassador του Βασίλη Μπαρτζώκα και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ARCHISEARCH.gr.

«Σκοπός μας είναι η θεσμοθέτηση Διεθνών Συνεδρίων που θα διαπραγματεύονται τη διάδραση μεταξύ Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού και θα προσελκύουν επισκέπτες, όπως ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και γενικότερα επαγγελματίες του τουρισμού από όλον τον πλανήτη», λέει ο Βασίλης Μπαρτζώκας, CEO της εταιρείας Design Ambassador, o οποίος επιμελείται τη διοργάνωση για λογαριασμό του ARCHISEARCH.gr. Το συνέδριο στηρίζουν σημαντικές εταιρείες από τον χώρο των υλικών, του εξοπλισμού και της τεχνολογίας όπως οι EUROPA, LG, και SANELCO ως Χρυσός, Αργυρός και Χάλκινος χορηγός αντίστοιχα, ενώ επίσης συμμετέχουν ως χορηγοί και οι εταιρείες  ΑPIVITA, AKRITAS, BLUM, CANDIA STROM, DEMAND FAIRS & MEDIA, EL GRECO, ELVIAL, IDEAL STANDARD, KNAUF, SANCO, VITRA ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι τις επόμενες ημέρες.


Οι ομιλητές

ba550fef572f2c343304e4c5b0e5ef9d.jpg

Το μεγάλο όνομα της διοργάνωσης είναι ο Tom Lindblom, Hospitality Leader και Studio Director του κορυφαίου διεθνούς γραφείου Gensler, με έδρα του το Λονδίνο. Ανάμεσα στα τελευταία έργα που έχει ολοκληρώσει το γραφείο είναι τα κεντρικά του Etsy στη Νέα Υόρκη, ο Shanghai Tower στην Κίνα και το One Microsoft Place στο Δουβλίνο – την ευρωπαϊκή Silicon Valley. Ο Tom Lindblom μετρά πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διάφορα έργα, με ιδιαίτερη έμφαση στα ξενοδοχεία, τα θέρετρα και τα μουσεία, έχει συνεργαστεί με διάφορους πελάτες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει μελετήσει σε βάθος τις ευκαιρίες σε διάφορες αγορές.


f5e40461a37b279f8daa9626723ac154.jpg

Στο πάνελ θα βρίσκεται και η Μαργαρίτα Μπουλάκη, η οποία εκπροσωπεί το άλλο μεγάλο γραφείο του Λονδίνου, τους Squire and Partners. Αγκαλιάζοντας τις παραδοσιακές αλλά και αναδυόμενες τεχνολογίες, το γραφείο δημιουργεί διαχρονική αρχιτεκτονική με ρίζες στην κληρονομιά κάθε τόπου. Η Μαργαρίτα Μπουλάκη έχει ευρύ ακαδημαϊκό υπόβαθρο με σπουδές στην αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό περιβάλλοντος, τις διεθνείς σχέσεις και τη διπλωματία, σε πέντε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.


4b7a2bc0b5ad980a6dda847a6bfd60aa.jpg

Η Ιωάννα Μητροπούλου θα εκπροσωπήσει την Ennismore, επίσης από το Λονδίνο. Ως εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων και δημιουργικού στούντιο με εξειδίκευση στους χώρους φιλοξενίας, η Ennismore ασχολείται αυτή τη στιγμή με την παγκόσμια επέκταση των ξενοδοχείων The Hoxton και βρίσκεται στην 19η θέση στη λίστα Fast Track 100 for 2018 των The Sunday Times. Η Ιωάννα Μητροπούλου εξειδικεύεται στο interior design και φέρει τις καλύτερες περγαμηνές καθώς έχει δουλέψει δίπλα στον Βρετανό μαιτρ του είδους, David Collins κι έχει αναλάβει projects από το χώρο της μόδας για λογαριασμό των Jimmy Choo, Alexander McQueen και Harrods.


5027664bf43cdff4558823b7a135cd07.jpg

Από το Λονδίνο, τη  Κολωνία και τη Ρίγα φέρει εμπειρία το γραφείο Fletcher Priest, από το οποίο στην Ελλάδα θα βρίσκεται ο Δημήτρης Γροζόπουλος, Urban Designer του γραφείου. Το γραφείο είναι ένα από τα μεγαλύτερα του Λονδίνου και ανάμεσα στις πιο πρόσφατες βραβεύσεις του συγκαταλέγονται τα βραβεία Building Design Awards – Office Architect of the Year 2017 και το Architects Journal Tall Building of the Year 2017 για το Angel Court project. Ο Δημήτρης Γροζόπουλος, επιπλέον, είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας archstudies.gr, όπου σε συνεργασία και με το Archisearch.gr του Βασίλη Μπαρτζώκα προωθούν την αρχιτεκτονική και το design στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Τα Workshops


Παράλληλα θα τρέξουν workshops από τον Κώστα Πουλόπουλο, τον Λαέρτη Βασιλείου και την Ειρήνη Γιωτοπούλου.

fe42dcbde0e998cfb7170abbcf081291.jpg

Ο Κώστας Πουλόπουλος θα επικεντρωθεί στις νέες τάσεις που επηρεάζουν τις προτιμήσεις των Σκανδιναβών ταξιδιωτών όσον αφορά στην παραθεριστική κατοικία και στη σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Προτού ιδρύσει το δικό του γραφείο, SquareOne, έχει εργαστεί σε κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία, δίπλα στον Kengo Kuma και τους Henning Larsen.


5efc7f11bf3558ffd7c7147c4dc30113.jpg

Ο Λαέρτης Βασιλείου, με το γραφείο LAAV Architects θα παρουσιάσει το workshop με θέμα “Viral Holidays”, όπου θα συνδέσει την αρχιτεκτονική με την αποτελεσματική χρήση των social media.


081d7027692a67005bec309c5b79c4db.jpg

Η Αρχιτέκτων και βραβευμένη Φωτογράφος και Instagrammer Ειρήνη Γιωτοπούλου θα κάνει ένα workshop με θέμα RE-VIEW SPACES. Στο πρώτο μέρος θα μιλήσει για τη σημασία της φωτογραφίας στην Αρχιτεκτονική, τη φωτογράφηση χώρων, τον τρόπο που  μπορείτε να αξιοποιήσετε το περιεχόμενο, το φως, τη φόρμα και τη σημασία της απλότητας.

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσει για τη σχέση κοινωνικών δικτύων και Αρχιτεκτονικής και το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το Instagram ως ένα σημαντικό εργαλείο Μάρκετινγκ και επικοινωνίας για την επιχείρησή σας αλλά και το πώς μπορείτε να επιμεληθείτε ένα επιτυχημένο feed. Tα εργαλεία και τις τεχνικές για καλές λήψεις!


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με προεγγραφή στο Eventora και επίδειξη της πρόσκλησης στην είσοδο της αίθουσας.

https://www.eventora.com/en/Events/architecture-tourism-conferenc


Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού
Event Project Manager
Η Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την οργάνωση όλων των συντελεστών του 100% Hotel Show. Ταυτόχρονα, αποτελεί το πρόσωπο επαφής όλων των στρατηγικών συνεργατών του θεσμού.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media