{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
Η PREMIUM
ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ
& VILLA
OWNERS
18>21
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2022
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ
ΣΤΑ WORKSHOPS
ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει τη Διεξαγωγή του τον Νοέμβριο, σε Upgraded Version!   |  Δάφνη Αντωνάκου

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει τη Διεξαγωγή του τον Νοέμβριο, σε Upgraded Version!

100% εναρμονισμένη με τις συνθήκες της εποχής και αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα θα είναι η επόμενη Διοργάνωση του 100% Hotel Show, που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-22 Νοεμβρίου 2021, στο MEC Παιανίας. Φέτος περισσότερο από ποτέ, η Έκθεση εστιάζει στην τεχνογνωσία και την παρουσίαση νέων λύσεων και καινοτομιών, με το βλέμμα σαφώς στραμμένο στην ανάπτυξη και μετεξέλιξη της Ξενοδοχειακής Επιχειρηματικότητας.

Οι ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής, οι στοχευμένες παρεμβάσεις στις υποδομές και τον τρόπο λειτουργίας της Έκθεσης, η αναβάθμιση του εκθεσιακού μοντέλου, αλλά και η συστηματική καταγραφή και παρουσίαση όλων των νέων τάσεων και καινοτομιών που αναμένεται να διαμορφώσουν το ξενοδοχειακό προϊόν του αύριο, είναι τα δομικά χαρακτηριστικά της Upgraded Version του 100% Hotel Show, αυτόν τον Νοέμβριο. 

H Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners, κατόπιν συνεχούς μελέτης και ανάλυσης των νέων δεδομένων, αλλά και των διαρκών εξελίξεων στην παγκόσμια τουριστική αγορά, εστιάζει φέτος σε δυο βασικούς άξονες: α) τη δημιουργία ενός ασφαλούς, αλλά και 100% επαγγελματικού περιβάλλοντος για επιχειρηματικές επαφές και networking μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, και β) την επιλογή, φιλοξενία και παρουσίαση όλων των σύγχρονων λύσεων, που θα επιτρέψουν στους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και Τουριστικού Κλάδου να ανταποκριθούν πλήρως στις νέες, συνεχώς μεταβαλλόμενες, ανάγκες του χώρου, και του προϊόντος που προσφέρουν.

Επαγγελματικό Περιβάλλον- Παρουσίαση Σύγχρονων Λύσεων

Προκειμένου να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι, η Διοργανώτρια Εταιρεία Demand Fairs & Media έχει ήδη στρατηγικά σχεδιάσει μια σειρά από συγκεκριμένες ενέργειες και παρεμβάσεις, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η παρατήρηση και καταγραφή των συνθηκών και τάσεων όπως αυτές διαμορφώνονται από τις εξελίξεις, προκειμένου τα νέα συμπεράσματα να ενσωματώνονται στον κεντρικό σχεδιασμό της Έκθεσης. Έτσι, το 100% Hotel Show 2021 δημιουργεί περισσότερους Ελεύθερους Χώρους για την αποφυγή συνωστισμού, δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη της διαδικασίας των Προκαθορισμένων Ραντεβού, και προχωρά σε Επιδότηση Τετραγωνικών Μέτρων για ειδικές κατηγορίες Περιπτέρων. Επιπρόσθετα, προγραμματίζει την Παράλληλη Online Διοργάνωσή του για Απομακρυσμένη Συμμετοχή, παρέχοντας Virtual Booth σε όλους τους Εκθέτες, ενώ σχεδιάζει τη δημιουργία επιπρόσθετων θεματικών ζωνών σε σχέση με την Ασφάλεια των Ξενοδοχείων και τον Cοvid-19, εστιάζοντας τόσο στον Σχεδιασμό όσο και στο Operation, αλλά και στις λύσεις που αφορούν το Προσωπικό των Καταλυμάτων. 

d18edc398f2295d9b2c4d8ad6ec9f2f4.jpg

Booths- Workshops

Με στόχο τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των εκθετών, το 100% Hotel Show έχει διαμορφώσει νέους τρόπους συμμετοχής, τόσο με προκατασκευασμένα περίπτερα αναβαθμισμένης αισθητικής και λειτουργικότητας, όσο και με Standing Spots των 5 m2, διασφαλίζοντας αφενός την ασφάλεια και αφετέρου τη μείωση των σχετικών εξόδων συμμετοχής

Τέλος, τα Workshops του 100% Hotel Show αποκτούν ακόμη περισσότερο διαδραστικό χαρακτήρα, αφού μεγάλο μέρος τους θα στηρίζεται πλέον σε ερωτήσεις του κοινού. Εκτός από το ειδικά διαμορφωμένο Workshop Stage, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τα workshops και στα open space lounges και να αλληλεπιδρά online με τους ομιλητές.

50f849364ce4beb0b44cfd62e5a0b332.jpg

Το ένατο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 19 - 22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ, για περαιτέρω διευκόλυνση της απομακρυσμένης επικοινωνίας, το Virtual Booth θα είναι ενεργό την εβδομάδα πριν και μετά την Έκθεση.

Δάφνη Αντωνάκου
Content Editor
Η Δάφνη είναι μέλος της Demand και ασχολείται με τη δημιουργία και επιμέλεια περιεχομένου για το Blog του 100% Hotel Show.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media