{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Food Consulting Ξενοδοχείων | Web Hotelway   |  100% Hotel Specials Team

Food Consulting Ξενοδοχείων | Web Hotelway

Η γεύση έχει τη δύναμη να “δένει” τον τόπο και τον χρόνο, κάνοντας την εμπειρία κομμάτι της μνήμης. Στα ξενοδοχεία, αποτελεί σημαντικό κομμάτι των παροχών, επομένως τα μενού πρέπει να έχουν την απαραίτητη δύναμη, φαντασία και αρμονία, ώστε να είναι αντάξια της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρουν τα καταλύματα στους επισκέπτες τους.

Το Food Consulting μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε καταλύματα που έχουν ήδη δημιουργήσει το μενού τους, όσο και σε αυτά που στοχεύουν στην ανανέωσή του

Στην πρώτη περίπτωση, όταν δηλαδή το κατάλυμα διαθέτει ήδη μενού, αυτό που θα επιτύχουν τα ξενοδοχεία μέσω της υπηρεσίας Food Consulting είναι η βελτιστοποίησή του, είτε με ανάλυση, έλεγχο και μείωση του συνολικού κόστους από 15 ως 30%, είτε με πιθανές προσθαφαιρέσεις επιλογών, πάντα σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του εκάστοτε καταλύματος.

Αν, ωστόσο, το ζητούμενο για το ξενοδοχείο είναι ένα ή περισσότερα νέα μενού για οποιαδήποτε ανάγκη (μπουφέ ή à la carte πρωινό, brunch menu, pool bar ή beach bar menu, à la carte ή μπουφέ εστιατόριο, κ.λπ.), τότε ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα συνολικό πλάνο παραμέτρων και ενεργειών που θα ακολουθηθούν. Σε αυτή τη διαδικασία το ίδιο το ξενοδοχείο θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις, κάτι που ενδεχομένως δεν είχε κάνει πιο πριν, οι οποίες θα οδηγήσουν στην αρχική κατεύθυνση που μπορεί να έχει ο κατάλογος του εστιατορίου. Οι ερωτήσεις θα μπορούσαν να είναι οι εξής: Ποια θα είναι η θεματική του νέου μενού; Ποια η σχέση του με τον τοπικό χαρακτήρα; Με ποιον τρόπο το concept του χώρου θα ενταχθεί στο ευρύτερο αφήγημα του ξενοδοχείου; Ποιο είναι το ζητούμενο για την εμπειρία του επισκέπτη; 

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Web Hotelway, στο πλαίσιο του Food Consulting, αναλαμβάνουν για τα ξενοδοχεία:

  • Την κοστολόγηση και το συνταγολόγιο του μενού, καθώς και τη market list των απαραίτητων προϊόντων, με τον πλέον συστηματικό και αναλυτικό τρόπο.

  • Την εκπαίδευση του προσωπικού, την αναλυτική ανάθεση αρμοδιοτήτων, αλλά και τη δημιουργία του προγράμματος για την ομαλή λειτουργία της κουζίνας. 

  • Την παρουσίαση και φωτογράφιση του μενού με τον executive chef, αλλά και τη μόνιμη επικοινωνία μαζί του για οτιδήποτε χρειαστεί.

  • Την παραγγελιοληψία, μέσω ειδικού συνεργάτη που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τις ανάγκες του εστιατορίου, όπως υπολογιστές, POS, ασύρματα τερματικά, εκτυπωτές, σύστημα server, λογισμικό, υπηρεσίες υλοποίησης έργου, συμβόλαια υποστήριξης κ.λπ. Έχει παρατηρηθεί πως η σωστή διαχείριση ισοδυναμεί με αύξηση στον τζίρο της τάξεως του 7-13%, κυρίως λόγω εξάλειψης των χαμένων παραγγελιών και γρηγορότερης συνολικά ανταπόκρισης.

  • Τη διαδικτυακή παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες μέσω εξωτερικής ομάδας συνεργατών.


Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη της WebHotelway >


100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media