{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Ένα πείραμα Ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Φωτισμού στην Είσοδο του 100% Hotel Show 2019   |  Ελένη Σφηκάκη

Ένα πείραμα Ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Φωτισμού στην Είσοδο του 100% Hotel Show 2019

Τρεις επιλεγμένοι Lighting Designers καλούνται να αναδείξουν, μέσα από την ειδική μελέτη φωτισμού ενός χώρου, το διαφορετικό ύφος αλλά και την ιδιαίτερη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένα ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου. Σε έναν πανομοιότυπο καμβά Δωματίου Ξενοδοχείου σχεδιασμένο από τον Αρχιτέκτονα του project, μια εταιρεία Hotel Concept Making δημιουργεί τρία εντελώς διαφορετικά σενάρια που διαδραματίζονται σε ξενοδοχεία με διαφορετικό concept, και με τη βοήθεια ενός έμπειρου Curator, οι Lighting Designers διαμορφώνουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες του 100% Hotel Show 2019

Η Είσοδος του 100% Hotel Show μετατρέπεται για πρώτη φορά σε ένα διαδραστικό έκθεμα αρχιτεκτονικού φωτισμού, φιλοξενώντας 3 πανομοιότυπους χώρους, που προσομοιάζουν ένα σύγχρονο δωμάτιο ξενοδοχείου σχεδιασμένο από τον επιλεγμένο Αρχιτέκτονα του project, Μανώλη Οικονόμου. 

Το «δωμάτιο οδηγός» σχεδιάζεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να επιτρέψει στους Lighting Designers να δημιουργήσουν ξεχωριστές εμπειρίες μέσω του φωτισμού, τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι επισκέπτες της έκθεσης, διασχίζοντας τους χώρους τού “Rooms + Light” project. 

Το έργο των Lighting Designers γίνεται πιο απαιτητικό, καθώς θα πρέπει να διαφοροποιήσουν το κάθε δωμάτιο σύμφωνα με το Experience Brief που θα προδιαγραφεί από τον Hotel Concept Maker του Destsetters, Ζένιο Ζένιου, βάσει του οποίου θα πρέπει να αναδείξουν τόσο το σενάριο εμπειρίας όσο και το ιδιαίτερο concept τού κάθε ξενοδοχείου. 

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό, με την υψηλή εποπτεία τού lighting designer Γιώργου Αναγνωστάκη από την  IFI, που δίνει τη δική του οπτική και τεχνογνωσία στην ολοκλήρωση του project από πλευράς τεχνογνωσίας Αρχιτεκτονικού Φωτισμού.

> Δείτε εδώ την αναλυτική παρουσίαση του ειδικού αυτού concept

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με πάνω από 200 επιλεγμένους εκθέτες με Ξενοδοχειακές Λύσεις, και 8 μεγάλα Workshops που θα αναλύσουν τα τελευταία trends της Ξενοδοχειακής αγοράς!

Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media