{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

«Case Study Rooms»@100% Hotel Show Πραγματικά παραδείγματα προϊόντων και υπηρεσιών σε εφαρμογή   |  Δάφνη Αντωνάκου

«Case Study Rooms»@100% Hotel Show  Πραγματικά παραδείγματα προϊόντων και υπηρεσιών σε εφαρμογή

Με την εφαρμογή να αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους παρουσίασης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, το 100% Hotel Show προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου, καινοτόμου εκθεσιακού τομέα, όπου επιλεγμένοι Σχεδιαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν πραγματικά, απτά παραδείγματα των σχεδιαστικών υπηρεσιών τους, μέσω μιας ολοκληρωμένης από κάθε έννοια πρότασης ξενοδοχειακού δωματίου.

Η πρώτη εφαρμογή των “Case Study Rooms” πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 100% Hotel Show 2018 και η επιλογή των σχεδιαστών που εγκαινιάζουν το νέο αυτό section της Έκθεσης, έγινε κατόπιν της σχετικής αξιολόγησης προτάσεων που ζητήθηκαν από τα Μελετητικά Γραφεία που έχουν λάβει μέρος στις ως τώρα διοργανώσεις των Hotel Design Awards. Παράλληλα, υπάρχει μια ακόμη συμμετοχή, η οποία έρχεται ως συνέχεια της πολύ σημαντικής, conceptual κίνησης εξωστρέφειας την οποία επιμελήθηκε η ομάδα του 100% Hotel Show 2018, και αυτή δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής και του Enterprise Greece στη σημαντικότερη Ξενοδοχειακή Έκθεση της Μέσης Ανατολής, “The Hotel Show Dubai”.

Στο concept “Case Study Rooms” του 100% Hotel Show 2018, επιλέχθηκαν ώστε να συμμετάσχουν:

  • το αρχιτεκτονικό γραφείο 2728studio και η ομάδα του Smart Interiors, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στα Hotel Design Awards.  
  • Το Sotiris Lazou Design Studio, ως συνέχεια της δράσης εξωστρέφειας στη “The Hotel Show Dubai”.


Case Study Room: Flow Sensation 

Design by 2728studio

Η ομάδα του γραφείου 2728studio, μέσα από τη συγκεκριμένη πρόταση, επιθυμεί να παρουσιάσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που να αποπνέει πνευματική ηρεμία και αίσθηση χαλάρωσης. Βασικά στοιχεία του σχεδιασμού είναι η ανάδειξη της ελληνικής αρχιτεκτονικής μέσα από μια σύγχρονη ερμηνεία, η χρησιμοποίηση ελληνικών υλικών, η πρωτοτυπία και η πολυτέλεια. Κεντρικό στοιχείο του δωματίου είναι η επένδυση της τοιχοποιίας με περσίδες από ξύλο, που βασίστηκε στην παραμετρική σχεδίαση και σε ειδικό λογισμικό. Η τοιχοποιία μοιάζει με κύματα στην παραλία και προσφέρει ρυθμό αλλά και χαλάρωση. 

083fa0030ff9c146e6c0a494226ef4e2.jpg

Material & Product Sponsors:


Το ''Case Study Room: Flow Sensation'' του αρχιτεκτονικού γραφείου 2782studio  βρίσκεται στο Section "Architecture & Development", στο περίπτερο C03.

Δείτε αναλυτικά την περιγραφή του ''Case Study Room: Flow Sensation''


895be20c5f485e2ed7da051068934d22.jpg

Case Study Room: Urban Business Hotel Room 

Design by Smart Interiors

Η ομάδα του Smart Interiors, με επικεφαλής την αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Αγγελική Αμπελιώτη, δημιούργησε ως case study το Urban Vibes Hotel Room στα πλαίσια της έκθεσης 100% hotel show 2018. Πρόκειται για ένα δωμάτιο από ένα σύγχρονο urban ξενοδοχείο, εμπνευσμένο από τις νέες τάσεις του design, το οποίο απευθύνεται στον σύγχρονο επισκέπτη-ταξιδιώτη που διαθέτει την ανάγκη για προσιτή πολυτέλεια και υπηρεσίες που αφορούν νέα τεχνολογικά μέσα. 

d6c2586ec154af83e52bab385e8511c6.jpg

Material & Product Sponsors:


Το ''Case Study Room: Urban Business Hotel Room'' του γραφείου Smart Interiors βρίσκεται στο Section "Architecture & Development", στο περίπτερο C04.

Δείτε αναλυτικά την περιγραφή του ''Case Study Room: Urban Business Hotel Room''

895be20c5f485e2ed7da051068934d22.jpg

Case Study Room: Urban Hotel inspiration 

Design by Sotiris Lazou Design Studio


Η Γεωμορφολογία και τα Υλικά της Αττικής αποτελούν την πηγή έμπνευσης του Σωτήρη Λάζου στην πρότασή του για το δωμάτιο ενός Urban Hotel

Η πρόταση του Σωτήρη Λάζου είναι εμπνευσμένη από την Αττική Γη, μια Χερσόνησο που βρέχεται από τρεις κόλπους και στο κέντρο της έχει δυο μεγάλα βουνά: Την Πεντέλη, με τα φημισμένα μαρμαρά της και τον καλυμμένο με θυμάρια Υμηττό- βουνά που αποτελούν τα όρια της Αθήνας, της πόλης με τη λαμπρότερη ιστορία.

Λίγη από την επιβλητικότητα της πόλης αυτής θέλει ο σχεδιαστής να περάσει στον προτεινόμενο χώρο, με μια δόση λαμπρότητας αλλά ταυτόχρονα και απλής κομψότητας.

Ο άνθρωπος που θα επιλέξει το χώρο αυτό για την ολιγοήμερη διαμονή του, θα έχει την ευκαιρία να βιώσει αυτά τα χαρακτηριστικά της Αθήνας και της Αττικής Γης!

7254e8c8e35ad2c9b37f2be9daf4dd69.jpg

Material & Product Sponsors:


Το ''Case Study Room: Urban Hotel inspiration '' του γραφείου Sotiris Lazou Design Studio  βρίσκεται στο Section "Architecture & Development", στο περίπτεροB06-C02.

Δάφνη Αντωνάκου
Content Editor
Η Δάφνη είναι μέλος της Demand και ασχολείται με τη δημιουργία και επιμέλεια περιεχομένου για το Blog του 100% Hotel Show.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media