{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Ανακοίνωση Υλοποίησης Νέου Έργου από την ABAS για το NOBU Hotel Σαντορίνης   |  100% Hotel Show Online Team

Ανακοίνωση Υλοποίησης Νέου Έργου από την ABAS για το NOBU Hotel Σαντορίνης

Η ABAS ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της NOBU Hospitality (Nobu Matsuhisa, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Meir Teper) για το πρώτο ξενοδοχείο της διάσημης αλυσίδας στην Ελλάδα.

Αθήνα: Η ABAS Integrated Systems, ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον ξενοδοχειακό κλάδο, συνεχίζοντας έτσι τη δυναμική της πορεία στο χώρο. Πρόκειται για Το NOBU Hotel and Restaurant Santorini, στο Ημεροβίγλι, το πρώτο boutique ξενοδοχείο της πολυτελής αλυσίδας στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας το 26ο ξενοδοχείο σε όλο τον κόσμο και το 10ο στην ευρωπαϊκή ήπειρο.  

Η ABAS είχε την τιμή να σχεδιάσει, να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει ψηφιακά συστήματα διανομής ήχου και εικόνας παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη σε όλο το ξενοδοχείο. Design ηχεία επώνυμων κατασκευαστών, κατάλληλα για μόνιμη εξωτερική εγκατάσταση, τοποθετήθηκαν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου για ομοιόμορφη κάλυψη ήχου και διανομής μουσικής. Τα συστήματα δορυφορικής λήψης και διανομής εικόνας HD, επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει οπουδήποτε, κάθε στιγμή. Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την INTRAPOWER.


Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:


  • Ψηφιακό πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου με τεχνολογία DANTE Audio Over IP για άμεση μετάδοση υψηλής ποιότητας ψηφιακού ήχου χωρίς latency και πλήρη χειρισμό των ζωνών από app για smartphones/iPhone/iPad από ψηφιακά χειριστήρια.


  • Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου  για τους χώρους των pool bar, με ειδικά weatherproof εξωτερικά power ηχεία, για αναπαραγωγή μουσικής υψηλής ποιότητας και έντασης.


  • Σύστημα Δορυφορικής Λήψης εκατοντάδων ποιοτικών τοπικών και διεθνών δορυφορικών καναλιών σε διάφορες γλώσσες, ώστε κάθε επισκέπτης να απολαμβάνει ψηφιακή τηλεόραση και ταινίες υψηλής ανάλυσης HD. Μέσω της λειτουργίας CAST, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν στην τηλεόραση περιεχόμενο από την δική τους συσκευή όπως NETFLIX, YOUTUBE, SPOTIFY και άλλα.



Το ξενοδοχείο στεγάζει το επώνυμο NOBU Restaurant, πλήρως εξοπλισμένο spa, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα, προσφέρoντας πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος από τη μοναδική του τοποθεσία.

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.

 

Γραφείο Τύπου ABAS

100% Hotel Show Online Team
100% Hotel Show | Το Premium Εκθεσιακό Γεγονός Για Ξενοδόχους & Επαγγελματίες Τουρισμού
Η Οργανωτική Ομάδα του 100% Hotel Show συντονίζει, επιβλέπει και επικοινωνεί με όλους τους συντελεστές του πλέον ανατρεπτικού event για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media