{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Athens Main
Event
9-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

30 Ξενοδοχειακά Workshops και πάνω από 50 ομιλητές στο νέο 100% Hotel Show 2024   |  100% Hotel Show Online Team

30 Ξενοδοχειακά Workshops και πάνω από 50 ομιλητές στο νέο 100% Hotel Show 2024

Με δύο ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και μια νέα λογική θεματολογιών, τα workshops του 100% Hotel Show 2024 που θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο, αναμένεται να αποτελέσουν το σημαντικότερο γεγονός εξέλιξης του ξενοδοχειακού κλάδου.

Τα ξενοδοχειακά workshops του 100% Hotel Show 2024 που θα πραγματοποιηθεί  09 - 11 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, προχωρούν στο επόμενο επίπεδο, φιλοδοξώντας να γίνουν το πιο δυναμικό σημείο συνάντησης του κλάδου, φέρνοντας κοντά κορυφαίες εταιρείες που είναι έτοιμες να μοιραστούν την εμπειρία και τη γνώση τους. Για πρώτη φορά, η έκθεση θα φιλοξενήσει δύο Stages, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να έρθει σε επαφή με ακόμα περισσότερη πληροφορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση της επόμενης στρατηγικής των ξενοδοχείων.

  • Design Stage: Στην αίθουσα Design Stage, οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου θα παρουσιάσουν τις πιο σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού επένδυσης, ενώ παράλληλα θα αναλυθούν στρατηγικές που διαμορφώνουν το μέλλον της ξενοδοχειακής ανάπτυξης, του design και της λειτουργίας πολυτελών βιλών για τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων.

  • Sales Stage: Η αίθουσα Sales Stage θα προσφέρει πρακτική καθοδήγηση σε θέματα ξενοδοχειακών πωλήσεων και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα σε λύσεις PMS αλλά και online πωλησιακά προγράμματα. Κάθε ημέρα θα έχει συγκεκριμένη θεματική, προσφέροντας αναλυτικά workshops για τους επαγγελματίες του κλάδου. 

Έχοντας συγκεντρώσει ως εκθέτες τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου των ξενοδοχειακών πωλήσεων, οι θεματικές θα επικεντρωθούν σε πρακτικές λύσεις για τα κρίσιμα θέματα της ξενοδοχειακής πραγματικότητας. Οι παρουσιάσεις δεν θα απευθύνονται μόνο στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, αλλά και στους εργαζόμενους που συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινή λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η νέα λογική των workshops του 100% Hotel Show, υπογράφεται για άλλη μια χρονιά από την Hotelier Academy, η οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο της format στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του event. 

---------------------  

Θέλεις να επισκεφθείς το 100% Hotel Show 2024 στην Αθήνα;

---------------------  

Design Stage – Οι τελευταίες τάσεις και τελετή απονομής των Hotel Design Awards

  • Σάββατο 9 Νοεμβρίου - Ημέρα Ανάπτυξης Ξενοδοχειακών Έργων: Χρηματοδοτικές λύσεις, software υποδομές, 3D απεικονίσεις και μεθοδολογίες κοστολόγησης θα παρουσιαστούν από εταιρείες όπως η Revival και η Next Design.

  • Κυριακή 10 Νοεμβρίου - Ημέρα Ξενοδοχειακού Design: Η τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards θα ξεχωρίσει τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα, ενώ παρουσιάσεις όπως “Τα Ξενοδοχειακά Ζητούμενα πριν τον Σχεδιασμό” και “Το Story πίσω από Επιτυχημένα Ξενοδοχειακά Έργα” θα εμπνεύσουν νέες ιδέες για δημιουργικούς σχεδιασμούς.

  • Δευτέρα 11 Νοεμβρίου - Ημέρα Πολυτελών Βιλών: Παρουσιάσεις όπως “Οι Must-Have Υπηρεσίες” και “Το Branding σε νέα Standards” θα εστιάσουν στη λειτουργία και το μάρκετινγκ πολυτελών βιλών.

Sales Stage – Πρακτική Εκπαίδευση και Εξειδικευμένα Demos

  • Σάββατο 9 Νοεμβρίου: Τάσεις Ξενοδοχειακών Πωλήσεων: Παρουσιάσεις όπως “Τα νέας γενιάς Direct Booking Incentives” και “Το Dynamic Pricing ως νέα Πραγματικότητα” θα βοηθήσουν τους ξενοδόχους να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

  • Κυριακή 10 Νοεμβρίου: Workshops Εκπαίδευσης Web Hotelier: Εξειδικευμένα εργαλεία κρατήσεων και συστήματα PMS από τη Web Hotelier/PrimalRes θα παρουσιαστούν, δίνοντας πρακτικές λύσεις για την αποτελεσματική διαχείριση ξενοδοχείων.

  • Δευτέρα 11 Νοεμβρίου: Demos Ξενοδοχειακών PMS: Παρουσιάσεις από κορυφαίες εταιρείες όπως η Epsilon Hospitality και η About Hotelier, που θα δείξουν live demos για τη χρήση των πιο σύγχρονων PMS συστημάτων.

Σχετικά με το 100% Hotel Show

Το 100% Hotel Show αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας στην Ελλάδα, φέρνοντας κοντά ξενοδόχους, αρχιτέκτονες, designers και προμηθευτές, προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες και να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Με κεντρικό στόχο την ενίσχυση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, η έκθεση προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και ευκαιρίες δικτύωσης για τους συμμετέχοντες.

100% Hotel Show Online Team
100% Hotel Show | Το Premium Εκθεσιακό Γεγονός Για Ξενοδόχους & Επαγγελματίες Τουρισμού
Η Οργανωτική Ομάδα του 100% Hotel Show συντονίζει, επιβλέπει και επικοινωνεί με όλους τους συντελεστές του πλέον ανατρεπτικού event για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media