Mετά την ολοκλήρωση του Workshop "Τεχνολογίες Ξενοδοχείου: Η νέα λογική των PMS, τόσο σε επίπεδο διαχείρισης όσο και πωλήσεων ενός ξενοδοχείου", θα ακολουθήσει το Case Study | Γιατί χρειάζεται να αναδείξετε την γαστρονομία του ξενοδοχείου σας και πώς να το επιτύχετε με 3 βήματα.
Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CASE STUDY
- Ημερομηνία: 19/11/2022
- Διάρκεια: 17.30 - 17.50
- Curator: Ελισάβετ Κούτα, Butterfly Stories
Σημειώσεις:
- Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και χρειάζεται προεγγραφή.
- Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 9408714 ή στο info@hotelshow.gr
#MeetTheCurator| Ελισάβετ Κούτα Ανδρεαδάκη
Η κα Κούτα Ανδρεαδάκη θα μυηθεί στον χώρο της εστίασης μόλις στα 22 της χρόνια, καθώς αναλαμβάνει ως διατροφολόγος την 1η της δουλειά στο ξενοδοχείο «Out of the Blue Capsis Elite Resort». Στη θέση αυτή θα εργαστεί για 4 χρόνια ζώντας από πολύ κοντά «τη μαγεία της γαστρονομίας και την ικανοποίηση που φέρνει στον πελάτη αυτή η εμπειρία όταν είναι ολοκληρωμένη», αναφέρει χαρακτηριστικά. Έτσι, προχωρά στην απόκτηση του 2ου μεταπτυχιακού της τίτλου στο αντικείμενο «Business management – Strategic management» από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, γεγονός που της δίνει τη δύναμη και τις γνώσεις για να πραγματοποιήσει, πια, το επόμενο, δικό της επαγγελματικό βήμα.
Θα ιδρύσει πριν 7 χρόνια την εταιρεία «Butterfly Stories Food Management», στο Ηράκλειο Κρήτης, η οποία είναι η πρώτη και μοναδική στο συγκεκριμένο χώρο που ασχολείται αποκλειστικά με τη γαστρονομία, τα τρόφιμα και την ξενοδοχειακή εστίαση. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες γαστρονομικές υπηρεσίες είτε για εστιατόρια είτε για ξενοδοχεία.
Το 2021 της απονέμεται με χρυσο βραβεία για τη γυναικεια επιχειρηματικότητα και τις δράσεις της Butterfly Stories.