{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

“Συναντιόμαστε Ξανά!”: Το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show   |  100% Hotel Show Online Team

“Συναντιόμαστε Ξανά!”: Το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει επίσημα τη διεξαγωγή του τον ερχόμενο Νοέμβριο, παρουσιάζοντας έναν νέο τρόπο διοργάνωσης Εκθέσεων με περισσότερη ασφάλεια αλλά και με έμφαση στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της Ξενοδοχειακής αγοράς.

Το 100% Hotel Show, που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ανακοινώνει το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας του: «Συναντιόμαστε Ξανά!». H Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners, μελετώντας και τις εξελίξεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά, αναδιαμορφώνει το εκθεσιακό της μοντέλο, και επικεντρώνεται στην μετά Covid-19 εποχή, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες λύσεις και trendsαναφορικά με το housekeeping, το designκαι τα onlineκανάλια διανομής.

Με προτεραιότητα στην ασφάλεια των συμμετεχόντων, το φετινό 100% HotelShowσχεδιάζει την πραγματοποίησή του σεUpgradedVersion,που βασίζεται στα Προκαθορισμένα Ραντεβού, την Ελεγχόμενη Προσέλευση και σε περισσότερους Ελεύθερους Χώρους για την αποφυγή συνωστισμού. Επιπλέον, προγραμματίζει την Παράλληλη Online Διοργάνωσή του για Απομακρυσμένη Συμμετοχή, παρέχοντας VirtualBooth σε όλους τους Εκθέτες. Στην ίδια λογική, έχει διαμορφωθεί και το formatτων Ξενοδοχειακών Workshopsεπιτρέποντας την εύκολη και άμεση διάδραση με τον ομιλητή, αλλά και την OnlineΠαρακολούθησή τους. 

Το ολοκληρωμένο πλάνο της Έκθεσης, αλλά καιπερισσότερες πληροφορίες σχετικά με την UpgradedVersionτου 100% HotelShow, θα ανακοινωθούν μέσα στον Σεπτέμβρη, ενώ η ομάδα της Διοργανώτριας Εταιρείας, DemandFairs&Media, ήδη εργάζεται πυρετωδώς για να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σύμφωνα με τα Παγκόσμια Υγειονομικά Πρωτόκολλα, διατηρώντας την αναβαθμισμένη εμπειρία της Έκθεσης.

Το ένατο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 19 - 22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ, για περαιτέρω διευκόλυνση της απομακρυσμένης επικοινωνίας, το Virtual Booth θα είναι ενεργό την εβδομάδα πριν και μετά την Έκθεση.

46db3e5a587a87d2e4f0fd6288db2ca1.jpg


100% Hotel Show Online Team
100% Hotel Show | The Premium Exhibition Event For Hotel & Villa Owners
The Organizing Team of 100% Hotel Show coordinates, supervises and communicates with all the participants of the most subversive event for Hoteliers and Tourism Professionals!
CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: